Početna » Новости » Члановима СПРВ поводом закашњења зараде

Члановима СПРВ поводом закашњења зараде

Од петка 21.06.2013. у нашу канцеларију је стигло неколико информација које су биле у вези са неисплаћеном зарадом. Чланови Извршног одбора СПРВ су преко викенда покушали прикупити неопходне податке ради разјашњења настале ситуације. Са обзиром да нам је било веома тешко доћи до потребних информација, пружићемо нашим члановима само оне податке до којих смо дошли.

У петак 21.06.2013. зарада је исплаћена у само неколико новосадских школа. Зарада није исплаћена у 31 (тридесет једној) школи са подручја Новог Сада, 6 (шест) школа са подручја општине Бачка Паланка, три школе из Вршца и у по једној школи из општина Сента, Врбас и Кикинда.

У току данашњег дана (24.06.2013.) представници Градског одбора СПРВ Нови Сад (М.Бабић и Б.Парошки) су дошли до непотпуних информација поводом овог проблема. Према информацијама из Школске управе, застој у исплати зарада је настао због техничких проблема на релацији школа-Трезор и у току је решавање проблема. Чланови СПРВ ће о овом проблему бити свакодневно извештавани путем сајта СПРВ и путем е-маил порука председницима основних организација.

Молимо колеге, председнике основних организација и остале чланове СПРВ, да редовно извештавају канцеларију о насталим променама. Притом је веома важно да информацију добијемо на време, како би могли правовремено реаговати. За предстојеће дане планирамо конференцију за штампу, па вас молимо да будете активни у контактима са централом СПРВ.

Информације ћете добити :

e-mailom : sprv@teamnet.ws

путем сајта: https://www.sprv.org.rs/

на телефон : 021 662 44 21

 

У Новом Саду

24.06.2013.

 

 

 

председник и заменик ИО СПРВ Град Нови Сад

 

Мирко Бабић и Благоје Парошки

O Kancelarija SPRV

Pročitajte

Платформа за спас образовања: Нагомилани проблеми у просвети, потребна јасна стратегија.

Платформа за спас образовања у Србији оценила је данас да је ситуација са просветом таква ...