Početna » Novosti » Poziv za sastanak sindikatima zakazan za 11.10.2017. godine

Poziv za sastanak sindikatima zakazan za 11.10.2017. godine

Поштоване колеге,
Ово је мејл који је СРПС добио из кабинета Министра просвете, науке и технолошког развоја у вези са састанком на коме ће бити више речи o незадовољству синдиката у вези са нaцртом Закона о запосленима у јавним службама као и о повећању плата запосленима у образовању. Састанку ће присуствовати представници свих репрезентативних синдиката.

Милан Трбовић

 

Поштовани,
Због великих обавеза министра просвете, науке и технолошког развоја Младена Шарчевића у току посете председникаТурске заказане за понедељак (9.10.) и уторак (10.10.), неће бити појединачних састанака са репрезентативним синдикатима у просвети већ ће се одржати један заједнички састанак.
Овим путем позив за састанак упућујемо ГСПРС Независност, Унији синдиката просветних радника Србије, Синдикату образовања Србије, Синдикату радника у просвети Србије и Самосталном синдикату предшколског васпитања и образовања Србије.
Састанак ће се одржати у среду, 11. октобра 2017. године у 9 часова у сали 37 на 6. спрату у просторијама Министарства просвете, науке и технолошког развоја.
На састанку ће се размотрити актуелне теме везане за Закон о запосленима у јавним службама и просвету као уводни састанак пред најављени састанак са председницом Владе РС. На састанку желимо да заједно, још једном, размотримо сва питања и отклонимо недоумице.
Очекује се да једном делу састанку присуствује министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић.

Срдачно,

O Milan Trbović

Pročitajte

Саопштење репрезентативних републичких синдиката од 05. 09. 2023. године