Početna » Новости » Саопштење и одлука о штрајку за 16. 10. 2023. године

Саопштење и одлука о штрајку за 16. 10. 2023. године

O Milan Trbović

Pročitajte

РЕПРЕЗЕНТАТИВНИ СИНДИКАТИ МИНИСТАРСТВУ ПРОСВЕТЕ 22. 03. 2024.